Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

segéd-jegyellenőr nettó 160 ezer Bp-en 1 műszakos

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 160 000 Ft
Kapcsolat 06302847080, 06204017059, 06203933446
Készítette firstjob (1)

Leírás

Azonnali kezdéssel felveszünk segéd-jegyellenőröket. feladat: jegy- és bérletellenőrzés és pótdíjazás budapesti felszíni tömegközlekedési járatokon (busz, villamos, troli) a jegyellenőr mellett, vele párban végzi munkáját. készpénzt nem kell kezelni. ingyenes képzést biztositunk! azonnali kezdés, 1 műszakos (állandó de vagy du választható) munka hétfőtől vasárnapig heti 5 napban, fix versenyképes bér, kiemelt cafeteria, 50%-os vasárnapi pótlék. nettó 157-163 ezer Ft kereset cafeteriával együtt. Azonnal várjuk a jelentkezéseket a megadott telefonszámokon. középfokú végzettség (érettségi, technikum vagy szakmunkás bizonyitvány ) elvárás! hölgyeket és pályakezdőket is várunk, nagyon könnyű munka és biztonságos, karrierlehetőség, nem teljesitménybéres!

Részleteit

Keres/Kínál Keres

Régió

Budapest
14.kerület, 1142

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13960
Megjelenítve: 32
Hozzáadott 2018-01-20 11:30:37
Lejár: 2018-03-21 11:30:37

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 108 vendég és 2 felhasználó van jelen.

  • Telecom-fort Kft
  • melba

 

legfrisseb

SzakácsSzakács
SzakmunkaBudapest200 000 Ft
Segédmunkásokat keresünkSegédmunkásokat keresünk
ÉpítőiparBudapest50 Ft