Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Angol nyelvű önéletrajz

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat angol.resume@gmail.com
Készítette English Cv (1)

Leírás

Beszélsz angolul de egy ütős, szakmai önéletrajz megírása angolul azért komoly fejfájást okoz?

A Google fordítónál jóval magasabb szintű anyagra van szükséged de nincs pénzed okleveles idegen-nyelvű önéletrajz készítőre?

Az angol nyelvű szakmai önéletrajz egyre inkább alap követelmény bizonyos szintű állások esetén. Ne maradj le jó lehetőségekről azért mert nem bízol meg a pályázatod minőségében.

Angol szakmai önéletrajz készítése magyar nyelvű CV alapján €10/100 szó, 3 napos határidővel.

Megrendelés esetén ingyenes visszajelzés arról, hogy dokumentumod mennyire felel meg a legújabb nemzetközileg elfogadott formai és tartalmi elvárásoknak.

További részletekért és egyeztetés végett, kérlek írj az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Baranya

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 15976
Megjelenítve: 30
Hozzáadott 2018-07-16 15:14:47
Lejár: 2018-09-14 15:14:47

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 247 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb