Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Hitelajánlat magán és gyors Szeged

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 500 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat cristina.ganzitti563@gmail.com
Készítette cristina ganzitti (5)

Leírás

Hitelajánlat magán és gyors Szeged

Szükség van egy kölcsönre, egy vészhelyzetre, egy vásárlási projektre, egy hitelre vagy egy személyre. Bankos vagy banki tilalom van. A rövid, közép és hosszú lejáratú online kölcsönöket 100.000.000-ig kínáljuk. A havi kamatláb és a kamatláb rögzített, és a hitel jellegétől, összegétől és időtartamától függően változik. A visszatérítési időszak 12 hónapról 150 hónapra vagy annál több. A hitelösszeg rendelkezésre állása a szerződés aláírásától számított 3 napon belül az alkalmazásfájl elfogadását követően. Nincs rejtett záradék. A mérlegelés biztosítva van, egyszerű, nem túl sok igazolás, hogy biztosítsunk gyors és 100% -os garanciát. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Személyes

Régió

Komárom_Esztergom
cristina ganzitti, 1037

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13876
Megjelenítve: 16
Hozzáadott 2018-01-11 13:50:12
Lejár: 2018-03-12 13:50:11

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 159 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • Kovács Zoltán

 

legfrisseb

Preclearek kézikönyve könyv eladóPreclearek kézikönyve könyv el ...
Egyéb kreatív hobbiCsongrád megye3 400 Ft
Dianetika: az eredeti tézis könyv eladóDianetika: az eredeti tézis kö ...
Egyéb kreatív hobbiCsongrád megye3 400 Ft
Dianetika: egy tudomány kialakulása könyv eladóDianetika: egy tudomány kialak ...
Egyéb kreatív hobbiCsongrád megye3 400 Ft