Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

hiteleket, finanszírozást és befektetéseket biztos

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 2 500 000 Ft
Kapcsolat patriciunina
Készítette patriciunina (5)

Leírás

Helló Mr. és Mrs.
 Ez az üzenet az egyéneknek, a szegényeknek vagy bárkinek, akiknek különleges hitelre van szükségük az életük újjáépítésére. olyan kölcsönt keres, amely vagy újjáélesztheti tevékenységét vagy egy projekt megvalósítását, vagy lakásvásárlással rendelkezik, de tiltott banki tevékenységet folytat, vagy az ügyiratot a banknál elutasították. Egyéni vagyok, aki 3 000 € és 10.000.000 € közötti kölcsönöket nyújt mindazoknak, akik tiszteletben tartják a feltételeket. Nem vagyok bank, és nem kell sok dokumentumot bízni benned, de csak egy igazságos, becsületes, bölcs és megbízható embernek kell lenned. Kölcsönöket nyújtok élő emberek számára egész Európában és az egész világon (Franciaország, Belgium, Kanada, Svájc, Románia, Olaszország, Spanyolország, Portugália ...). Kamatemelésem évente 3%, ha egyéb okok miatt pénzre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. A jelentkezési lap beérkezésétől számítva legfeljebb 3 napig állok rendelkezésre ügyfeleim kielégítésére. Ha érdekel, kérjük, lépjen velem kapcsolatba további információkért: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Eladót terheli
Szállítás típusa Személyes

Régió

Heves megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16634
Megjelenítve: 20
Hozzáadott 2018-09-26 16:25:34
Lejár: 2018-11-25 16:25:34

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 162 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Kézilányt keresünk ÓbudáraKézilányt keresünk Óbudára ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Húsipari csomagolás, anyagmozgatásHúsipari csomagolás, anyagmozg ...
Szakképesítés nélküliBékés megye