Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Sürgősen szükség van pénzre pár perc alatt.

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat +900-000-00-0
Készítette alexandra1452 (19)

Leírás

Tisztelt Hölgyem és Uram!
Vagyok Mrs. Vierra bevásárló gyakorló többféle tevékenységi terület és az azt követő pénzügyi nehézségek által elszenvedett sok ember a világon úgy döntöttem együtt én ügyvédek és az ügyvédet, hogy megadja hitelezési egyének között és az összes akiknek szüksége van. Tehát az Ön igényeinek hitelek egyének között, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, vagy újraéleszteni tevékenységét, vagy az építkezés befejezéséhez, hogy végre megtörni a patthelyzet, amely miatt a bankok által elutasításáról a hitel alkalmazás fájlok képes vagyok neked kölcsön kezdve 2000 Forint és 500000 Forint egy kamatláb 2% az összeget, amit kell, és a visszafizetés feltételeit, hogy az élet könnyebb. Ezek olyan területek, ahol tudunk segíteni: * Pénzügyi * Lakáshitel * Befektetési hitel * Auto Loan * Adósság konszolidáció * Hitelkeret * A második jelzálog * beszerzése hitel * Személyi Kölcsön Ön megragadt, tiltott banki és Nem részesülnek a bankok javára vagy annál jobbak a projektjei, és finanszírozásra, rossz hitelre vagy pénzre van szükségük a számlák fizetéséhez, a vállalatokba történő befektetéshez. Tehát ha kölcsönre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy többet tudjon meg a feltételeinkről. Egyéb információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Személyes

Régió

Zala megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16370
Megjelenítve: 18
Hozzáadott 2018-09-04 13:51:00
Lejár: 2018-11-03 13:50:59

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 176 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Szakképzett Villanyszerelőt KeresekSzakképzett Villanyszerelőt Ke ...
ÉpítőiparPest megye300 000 Ft
Sertéstelepre segédmunkást keresekSertéstelepre segédmunkást ker ...
Szakképesítés nélküliBács-Kiskun130 000 Ft