Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Superflex ECO Öko-kompatibilis két komponenses sze

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 15 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat +36305778151
Készítette szavuly (4)

Leírás

Superflex ECO
Öko-kompatibilis két komponenses szerves-ásványi eredetü rugalmas ragasztó nagy ellenálló képességu, nagy tapadású deformálódó aljzatokon is. Függoleges felületeken megcsúszásmentes burkolást biztosít. ideális a GreenBuildingnél. Óvja a felhasználók egészségét.
A Superflex Eco vízre érzékeny kerámia burkolólapok és termésko nagyon deformálódó és hore táguló nedvszívó és nem nedvszívó felületeken átlós és a fentrol lefelé történo lerakását is garantálva fokozott rugalmasságot és tixotrópiát biztosít.
• Falra és padlóra, kül- és beltérben
• Nyitott ido és igazíthatóság = 1 óra
• Alkalmas greslaphoz, kerámiához, nagy méretu lapokhoz, szupervékony burkolólapokhoz és terméskövekhez
• Ideális márványhoz és a nedvesség hatására foltképzodésre, homorú deformációra hajlamos terméskövekhez
• A Light Work technológiának köszönhetoen könnyen felhordható

Felhasználható Kerámia és gres burkolólapok, márvány és természetes kövek fokozott rugalmasságú lerakására padlóra és falra, deformálódó, nedvszívó és nem nedvszívó aljzatokra.
Anyagok: - greslap, különlegesen vékony burkolatok, kerámia burkolólap, klinker, terrakotta, üveg- és kerámiamozaik, természetes kövek, márvány, gránit és átalakított anyagok, akár fokozottan nedvszívó, foltosodásnak kitett vagy hodilatáció révén deformálódó anyagok is
Aljzatok: - Keracem® Eco Pronto, Keracem® Eco Prontoplus és Rekord® Eco Pronto ásványi esztrichek - Rekord® Eco és Keracem® Eco ásványi kötoanyaggal készített esztrichek - cementesztrichek - elore gyártott vagy helyben öntött betonok - cementvakolat és cementes mészhabarcs - meglévo aljzatok és burkolatok mázas burkolólapokból, mugyanta és cement vékony kolapokból, gresbol - fém, fa, gumi, PVC, linóleum
Kül- és beltéri, lakossági, kereskedelmi és ipari használatú, utcabútorokhoz való padló és falburkolatok, nagy hoingadozású padlófutések, padlók felújításakor, és fagynak kitett területeken is.
Ne használjuk Polisztirollal érintkezve, nem tökéletesen száraz és átnedvesedésre hajlamos aljzatokra.

A rész fehér vagy szürke massza / B rész fehér massza Fajsúly A rész ˜ 1,46 kg/dm3 / B rész ˜ 1,78 kg/dm3 Inert természetes ásványi anyag kristályos karbonát Szemcseméret eltérés ˜ 0 – 100 µm Tárolás ˜ 24 hónap az eredeti csomagolásban Figyelmeztetések Védje a fagytól Kerülje a közvetlen napfényt és hosugárzást Csomagolás egységcsomag: 8 kg (6,4+1,6 kg) Keverék arány A rész : B rész = 6,4 : 1,6 A keverék viszkozitása ˜ 750000 mPa · s, forgórész 7 RPm 5 Brookfield módszer A keverék fajsúlya ˜ 1,5 kg/dm3 Alkalmazási homérséklet +10 °C-tól +30 °C-ig A keverék edényideje = 1 óra Nyitott ido = 1 óra EN 1346 Korrigálható = 1 óra Függoleges megcsúszás = 0,5 mm EN 1308 Járható ˜ 24 óra Fugázható ˜ 12 óra falon / ˜ 24 óra padlón Használatba veheto ˜ 3 gg-nap Anyagszükséglet * ˜ 2 – 4 kg/m

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Győr-Moson-Sopron
győr, 9023

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17134
Megjelenítve: 42
Hozzáadott 2018-11-28 10:50:01
Lejár: 2019-05-17 11:20:56

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 83 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Kőműves mellé segédmunkást keresekKőműves mellé segédmunkást ker ...
ÉpítőiparBács-Kiskun1 Ft
Kőműves munkákat vállalokKőműves munkákat vállalok
SzolgáltatásBudapest1 Ft