Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Hogyan tudom módosítani a feladott hirdetéseket ?

 

A hirdetés módosításhoz és törléshez be kell jelentkezni az ügyfélkapu menüpont alatt a belépés feliratra kattintva, ha bejelentkezett megjelenik egy új menüpont az ügyfélkapu helyén mégpedig a hirdetés kezelés menüpont.Itt megjelenek a következő linkek:

 1. Jelenlegi össz kredit /ez később kerül bevezetésre/
 2. Kredit csomag / itt lehet majd vásárolni kredit csomagokat /
 3. Kredit történet / itt lehet nyomon követni hogy mire lettek elhasználva kredit pontjai/
 4. Új hirdetés hozzáadása / itt adhatja fel az apróhirdetéseit/
 5. Hirdetéseim / itt tudja módosítani,törölni a feladott hirdetéseit,később itt tudja majd kiemelni a hirdetéseit pl:hirdetés előrehelyezés ,keretes hirdetés kiemelés,színes háttérrel való apróhirdetés kiemelés és még sok féle prémium kategória./
 6. Kedvenc hirdetéseim / itt tudja megnézni azokat amiket a kedvencekközé tett ./

 A hirdetéseim menüpontra kattintva megjelennek a feladott hirdetései minden apróhirdetés alatt megtalálhatók az össze nem téveszthető piktogrammok,és itt tudja módosítani,törölni,előrre helyezni ,módosítani a feladott hirdetéseit.

 

Hirdetés feladása regisztráció nélkül ingyen.

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

 •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
 • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
 • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
 • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

 • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
 • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
 • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
 • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.