Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál Felhasználói szabályzata

A hirdetés feladás előtt olvassa el!!

A hirdetést ingyen tudja feladni , előtte egy felhasználói fiókot kell létrehoznia és utána tudja módosítani,feladni,. A szabályzatnak megfelelően feladott apróhirdetés hétköznap 24 órán belül megjelenik. A www. ingyen-hirdetések .hu apróhirdetési portál fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül. A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben! Az oldalon kizárólag Magyar nyelven írt hirdetéseket jelenítünk meg. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is. A Felhasználó felelőssége, hogy a felhasználási feltételek változásait figyelemmel kísérje. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a felhasználási feltételek módosításának elfogadását jelenti. Üzemeltető bármely tartalom megjelenését megtagadhatja vagy megjelent tartalmakat minden előzetes figyelmeztetés vagy indoklás nélkül törölheti.A duplikált tartalmú hirdetések automatikusan törlésre kerülnek!

A hirdetés címében nem szerepelhet: Telefonszám,Végig nagy betűvel írt szó PL: ELADÓ HÁZ...stb.

A hirdetés szövegében nem szerepelhet: Csupa nagybetűvel írt szó illetve mondat.

Hirdetés duplikálás: Többször egymás után ugyan azt a hirdetést adja fel/ugyan azt a terméket vagy szolgáltatást csak más szöveggel hirdet meg/.

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál nem vállal felelősséget

  • az oldalon elhelyezett hirdetés valóságtartalmáért.
  • az oldal leállásából vagy változtatásából eredő esetleges károkért.

Az oldalon tilos feladni: /a hirdetés azonnali törlése jár/

  • szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sértő    hirdetéseket,erotikus tartalmú, zavart keltő hirdetéseket,pornográf, warez és törvénysértő hirdetéseket,
  • Tilos a dizájner drogokat reklámozó hirdetések feladása