Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Linkcser-Banner csere

 

Bannercsere programunk


BANNER CSERE esetén ezt a kódot másolja ki és helyezze el az oldalán, és utánna vegye fel a kapcsolatot velünk az ingyen-hirdetesek kukac freemail.hu az email-ben írja le az oldal url-jét ahol elhelyezte a banner kódját .Viszonzásként felkerül a partnereink közé.
<form>
<textarea wrap="virtual" cols="40" rows="6" name="banner" style="width: 322; height: 126;"><a href="http://ingyen-hirdetesek.hu/" target="_blank"><img src="http://ingyen-hirdetesek.hu/banner.gif" alt="Hirdetés feladás expressz" title="Apróhirdetés feladás - Ingyenes hirdetések feladása gyorsan" style="border: 0px"></a></textarea>

 


Linkcser programunk

LiNKCSERE esetén ezt a kódot másolja ki és helyezze el az oldalán, és utánna vegye fel a kapcsolatot velünk az ingyen-hirdetesek kukac freemail.hu az email-ben írja le az oldal url-jét ahol elhelyezte a link kódját .Viszonzásként felkerül a partnereink közé.
<a href="http://ingyen-hirdetesek.hu/" target="_blank" title="Ingyenes hirdetések feladása gyorsan">Hirdetés feladás ingyen</a>

Így néz majd ki.

 Hirdetés feladás ingyen

Partnereink

 

MEGAPORT

Apróhirdetés - wyw.hu

Apróhirdetés linkgyűjtemény

www.dima.hu


 

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 373 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Eladó 52 m2-es üzlethelyiség Vác-Deákváron.Eladó 52 m2-es üzlethelyiség V ...
Iroda-ÜzlethelyiségPest megye7 500 000 Ft
Eladó tégla lakás Vác belvárosában.Eladó tégla lakás Vác belváros ...
Eladó lakásokPest megye30 000 000 Ft
HÚSIPARI BETANÍTOTT MUNKÁS (NÉMETORSZÁG)HÚSIPARI BETANÍTOTT MUNKÁS (NÉ ...
Külföldi álláshírdetésekBékés megye500 000 Ft