Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál Felhasználói szabályzata

A hirdetés feladás előtt olvassa el!!

A hirdetést ingyen tudja feladni , előtte egy felhasználói fiókot kell létrehoznia és utána tudja módosítani,feladni,. A szabályzatnak megfelelően feladott apróhirdetés hétköznap 24 órán belül megjelenik. A www. ingyen-hirdetések .hu apróhirdetési portál fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül. A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben! Az oldalon kizárólag Magyar nyelven írt hirdetéseket jelenítünk meg. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is. A Felhasználó felelőssége, hogy a felhasználási feltételek változásait figyelemmel kísérje. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a felhasználási feltételek módosításának elfogadását jelenti. Üzemeltető bármely tartalom megjelenését megtagadhatja vagy megjelent tartalmakat minden előzetes figyelmeztetés vagy indoklás nélkül törölheti.A duplikált tartalmú hirdetések automatikusan törlésre kerülnek!

A hirdetés címében nem szerepelhet: Telefonszám,Végig nagy betűvel írt szó PL: ELADÓ HÁZ...stb.

A hirdetés szövegében nem szerepelhet: Csupa nagybetűvel írt szó illetve mondat.

Hirdetés duplikálás: Többször egymás után ugyan azt a hirdetést adja fel/ugyan azt a terméket vagy szolgáltatást csak más szöveggel hirdet meg/.

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál nem vállal felelősséget

 • az oldalon elhelyezett hirdetés valóságtartalmáért.
 • az oldal leállásából vagy változtatásából eredő esetleges károkért.

Az oldalon tilos feladni: /a hirdetés azonnali törlése jár/

 • szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sértő    hirdetéseket,erotikus tartalmú, zavart keltő hirdetéseket,pornográf, warez és törvénysértő hirdetéseket,
 • Tilos a dizájner drogokat reklámozó hirdetések feladása

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

 •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
 • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
 • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
 • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

 • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
 • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
 • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
 • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 125 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Eladó 52 m2-es üzlethelyiség Vác-Deákváron.Eladó 52 m2-es üzlethelyiség V ...
Iroda-ÜzlethelyiségPest megye7 500 000 Ft
Eladó tégla lakás Vác belvárosában.Eladó tégla lakás Vác belváros ...
Eladó lakásokPest megye30 000 000 Ft
HÚSIPARI BETANÍTOTT MUNKÁS (NÉMETORSZÁG)HÚSIPARI BETANÍTOTT MUNKÁS (NÉ ...
Külföldi álláshírdetésekBékés megye500 000 Ft